URGENT

Nova jornada de futbol aquests cap de setmana.

Compartiu aquesta història

El líder del grup 27 de la 3a territorial, el PLF Amateur, s’enfronta aquests cap de setmana al Tordera en camp palafollenc. Els de casa són primers amb 19 punts i els torderencs són 5ens en la classificació amb 7 punts menys.

L’amateur B en canvi viatge aquests cap de setmana al camp del Sussanec. Els palafollencs són 13ens amb 3 punts mentre que el Susannec encara no ha sumat cap punt en aquest campionat, i ocupa la 15ena posició de la taula.

El PLF cadet, 7e a la classificació amb 4 punts, s’enfronta en aquesta 5a jornada a l’Arenys de Munt. El rival dels palafollencs són 3rs amb 8 punts.

L’infantil A juga fora de casa en aquesta jornada, contra el Vilassar de Dalt. Els del baix Maresme són 10ens amb 3 punts, mentre que els palafollencs són 15ens amb 1 sol punt.

L’infantil B, rep a casa el Pla d’en Boet. Els de casa són 10ens amb 5p, mentre que els mataronins són 15ens amb 1 sol punt.

Pel que fa a la categoria Juvenil El PLF viatge a Calella per enfrontar-se a la penya solera de la població. Els calellencs són 10ens amb 4 punts, tres menys que els de casa que són 6ens.

En canvi el juvenil B, rep a casa el Montgat, que són 4ts amb 9 punts. Els palafollencs encara no han puntuat aquesta lliga i són últims de la classificació general.
Pel que fa a la categoria Prebenjamí, els palafollencs tant A com B s’enfronten al Tordera, mentre que els benjamins palafollencs reben a casa un Blanes que encara no ha puntuat. Els benjamins palafollencs encapçalen la taula de la competició amb 4 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics