URGENT

Una derrota per 0 a 6 i 3 derrotes més per 0 a 5, són algun dels resultats del futbol aquests cap de setmana.

Compartiu aquesta història

Els clubs palafollencs de futbol no han tingut massa sort en aquesta jornada passada, una jornada que ha deixat 1 empat, 3 victòries i 5 derrotes.

La més sonada la dels prebenjamins B, que van perdre per 6 a 0 al camp del Tordera. Cal destacar també les tres derrotes per 0 a 5 dels juvenils B a casa contra el Montgat, dels Infantils B a casa contra els mataronins del Pla d’en Boet i el PLF cadet, que va perdre a casa contra l’Arenys de Munt.

Completen el capítol de derrotes el Juvenil A que va perdre al camp de la Penya Solera de Calella per 4 a 2.

L’empat de la jornada el va protagonitzar el PLF a de la categoria amateur, que d’aquesta manera deixa escapar el liderat de la classificació, que ara ocupa el Lloret, que tot i ser 3r ha sumat els tres punts i ara ocupa la 1a plaça de la taula. El PLF queda segon a 1 punt del líder.

Les victòries les han protagonitzat el PLF B de la categoria Amateur, que es van imposar al camp del Susannenc per 3 gols a 4. També va guanyar l’Infantil A a casa del Vilassar de dalt per 2 a 5 i els prebenjamins A que van guanyar al camp del Tordera per 1 gol a 5.
En resum, els equips palafollencs han marcat aquesta jornada 17 gols en total, mentre que han rebut 30 gols en contra en els 9 partits disputats aquesta passada jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics