URGENT

Detenen a un palafollenc com a presumpte responsable d’un laboratori on es tractava substàncies estupefaents.

Compartiu aquesta història

Dissabte passat, 10 de novembre, agents dels mossos d’esquadra arrestaven a un veí de PLF, de 32 anys, com a presumpte responsable, juntament amb 3 persones més, d’un laboratori d’extracció de cocaïna i de síntesi d’amfetamines localitzat en una nau de la població de Tordera. Els mossos van intervenir una gran quantitat de productes químics utilitzats per al tractament i síntesi de les substàncies estupefaents, estris de laboratori i abundant documentació relacionada amb l’extracció de cocaïna, síntesi de LSD, efedrina, amfetamines i altres derivats. La infraestructura del lloc i el material intervingut fan pensar que la capacitat de tractament i síntesi de drogues per part de l’organització investigada era força elevada.

Les investigacions policials es van iniciar al mes de juliol, des d’aleshores els agents van detectar diverses persones accedint al laboratori, però no va ser fins el dia 9 d’aquest mes quan els investigadors van poder confirmar l’existència d’aquest laboratori clandestí. Aquell mateix dia es va establir un operatiu policial a les poblacions de Girona, Pineda de Mar i Palafolls per localitzar i detenir els quatre presumptes responsables d’aquest delicte contra la salut pública, tots ells de nacionalitat espanyola.

Entre els detinguts també hi ha una noia de Malgrat de 26 anys, un home de Pineda de 46 i un de Vilobí de 35 anys.

Els joves de PLF i Pineda han quedat amb llibertat amb càrrecs, i els mossos consideren desarticulada aquesta organització clandestina de tractament d’estupefaents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics