Es crea una plataforma a Pineda per evitar que els joves marxin de la població.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Exiliats de Pineda” és el nom de la plataforma, un nom que barreja la contundència i el sentit de l’humor. Es tracta d’una nova plataforma que vol posar sobre la taula un problema que afecta a molts pobles de l’Alt Maresme. Molts joves, quan marxen a estudiar una carrera universitària, a ciutats com Barcelona o Girona, no tornen a viure al poble. Són molts els motius. Segons la plataforma, la falta d’oportunitats laborals d’allò que han estudiat, poca vida cultural, o la mínima oferta d’oci de Pineda.
A través de la seva web, la plataforma vol convidar a la reflexió. Al portal recolliran testimonis que tenen una relació directa, o indirecta, amb Pineda i que, encara que no hi viuen regularment, s’hi senten part d’ell. A més, tothom que ho vulgui, podrà accedir a un fòrum on debatre possibles solucions per evitar aquest “èxode” de joves pinedencs. Una plataforma,que segons ells mateixos, vol ajudar a fer pública una problemàtica que afecta a la identitat dels pobles.

Consulteu el web de la plataforma: http://www.exiliatsdepineda.com/

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics