URGENT

Es crea una plataforma a Pineda per evitar que els joves marxin de la població.

Compartiu aquesta història
Exiliats de Pineda” és el nom de la plataforma, un nom que barreja la contundència i el sentit de l’humor. Es tracta d’una nova plataforma que vol posar sobre la taula un problema que afecta a molts pobles de l’Alt Maresme. Molts joves, quan marxen a estudiar una carrera universitària, a ciutats com Barcelona o Girona, no tornen a viure al poble. Són molts els motius. Segons la plataforma, la falta d’oportunitats laborals d’allò que han estudiat, poca vida cultural, o la mínima oferta d’oci de Pineda.
A través de la seva web, la plataforma vol convidar a la reflexió. Al portal recolliran testimonis que tenen una relació directa, o indirecta, amb Pineda i que, encara que no hi viuen regularment, s’hi senten part d’ell. A més, tothom que ho vulgui, podrà accedir a un fòrum on debatre possibles solucions per evitar aquest “èxode” de joves pinedencs. Una plataforma,que segons ells mateixos, vol ajudar a fer pública una problemàtica que afecta a la identitat dels pobles.

Consulteu el web de la plataforma: http://www.exiliatsdepineda.com/

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics