URGENT

El PP de Malgrat durà una nova cartera al govern de Malgrat.

Compartiu aquesta història

Divendres al migdia, el PSC i el PP de Malgrat de Mar tornaven a signar un pacte de govern a la població. Amb el pacte, que va avançar en primícia aquesta emissora divendres a l’informatiu de les 3, l’equip de govern ja és majoria al consistori.

El pacte de Malgrat, l’únic entre socialistes i populars a la comarca del Maresme, es formalitza amb la creació d’una nova regidoria, que és la que encapçalarà l’única regidora del PP a Malgrat Anna Vega.
Es tracta de la regidoria d’Inserció laboral, de nova creació i ostentarà la 2a tinença d’alcaldia.
Molt s’ha especulat sobre què votarà ara el PP de Malgrat al projecte de canalització de la Riera.
La formació va mantenir fins divendres una posició equidistant, sense decantar-se per cap de les dues opcions presentades per l’ACA.

Sobre aquests tema Ana Vega va assegurar al Punt diari que el pacte no condiciona en cap cas el vot del PP. Vega manté que a hores d’ara encara no s’ha decidit a donar suport a un projecte concret.
L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, que tornarà a governar amb coalició després de 6 mesos complicats amb un govern en minoria, assegurava al mateix rotatiu que el pacte servirà per garantir la governabilitat al municipi i deixar de patir cada vegada que des del govern es porta un projecte i no se sap si s’aprovarà.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics