URGENT

L’enllumenat a Mas Reixach està pendent de connectar-se a la xarxa general.

Compartiu aquesta història
Tot i que ja funciona el nou sistema d’enllumenat públic a la urbanització de Mas Reixach, la veritat és que encara està pendent de connectar-se definitivament a la xarxa general, una connexió que es durà a terme un cop recepcionada l’obra. Tal i com explica el regidor de clavegueram, llum i aigua, Joan Gallard.

L’obra que va començar abans de l’estiu, i que en teoria havia de durar sols dos mesos, s’ha trobat amb diferents entrebancs, que han dilatat les obres en el temps. El pitjor entrebanc és la inexistència d’un planell amb la situació de les canonades d’aigua. Segons Gallart, això ha provocat nombrosos problemes quan les màquines rebentaven canonades mentre posaven el nou enllumenat. Gallard s’ha compromès a elaborar un esbós de plànol amb la informació recollida amb els talls d’aigua durant les obres.

Els veïns de la urbanització han patit nombrosos talls en el subministrament d’aigua durant les obres de l’enllumenat i s’ha queixat en reiterades ocasions per la lentitud de les obres.

L’enllumenat a Mas Reixach ha estat un dels temes candents en l’últim any, per un estira i afluixa entre el consistori i l’associació de veïns, que reclamaven més diners públics del consistori en aquests canvi d’enllumenat.

Mas Reixach, és una urbanització compartida per PLF i Tordera, i mentre aquest últim municipi pagava el 90% de l’obra als seus veïns, el de PLF finalment pagarà el 41% del cost i la resta els veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics