URGENT

El PP de Malgrat assegura que no hi ha tanta diferència entre els dos projectes de l’ACA sobre la riera .

Compartiu aquesta història

Pocs dies després d’entrar a formar part del govern local la regidora del PP a Malgrat, Ana Vega, ha aprofundit en la seva opinió respecte als projectes que l’ACA ha presentat per al tram de la riera de PLF, que passa per Malgrat.

Segons Vega entre el projecte aprovat fa anys i la proposta presentada recentment per l’ACA no hi ha tanta diferència, però assegura no haver pres cap determinació encara sobre el sentit del seu vot.

Vega assegura a RP, que el que fa el PP és mantenir-se fidel al vot expressat el passat mes de setembre, en el que segons ella, es demanava salvar els arbres de Can Feliciano. La regidora popular assegura que amb el segon projecte sembla que es talaran el mateix nombre d’arbres, i fins i tot alguns que dels que estan en millors condicions de salut.

Per tot plegat Vega creu que s’ha perdut l’esperit primer de la moció que va aturar les obres el mes de setembre i que demanava salvar els arbres i que ara la reivindicació és un altre.

La regidora popular també assegura que un punt important és saber qui finançarà l’increment del cost proposat en el segon projecte, i demana que en tot cas l’ACA expressi per escrit que totes les despeses possibles del segon projecte les assumirà l’administració.

La regidora popular també ha dit a RP que la 2a proposta li sembla molt interessant i que li agrada, però que s’ha d’analitzar els peros i contras.

Amb tot el PP encara no té decidit si votarà a favor de la segona proposta o pel contrari votarà en contra, com el seu soci de govern el PSC.
Demà dimecres es veurà la vista judicial als 7 encausats per les mobilitzacions del mes d’agost. Al matí els 7 malgratencs acusats hauran d’anar als jutjats d’Arenys per fer front a la denuncia de l’empresa Hidrocanal, adjudicatària de les obres, i també de la fiscalia que ha actuat d’ofici a partir d’unes diligències de la policia local de Malgrat.Els 7 encausats no estaran sols, ja que la plataforma Salvem la Riera, ha preparat un autocar per acompanyar als 7 malgratencs en la vista de demà dimecres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics