La revista RIP despulla aquests Nadal a embarassades.

Com ja s’ha convertit en quasi una tradició la revista local RIP, està preparant una nova edició de la seva agenda. Enguany les protagonistes de les fotografies seran noies embarassades i com ja és tradicional també nues.

L’agenda que es donarà als lectors en el decurs de les festes de Nadal, incorporarà també les dates d’aniversaris de molts palafollencs que han col·laborat amb la revista donant la seva data de naixement.

Portada del mes d’Abril de la revista RiP

Tot i que l’agenda ja està en fase de producció, la revista RiP, assegura que les persones interessades en aparèixer a les fotografies de l’agenda, encara són a temps de posar per les cameres del fotògraf de l’agenda del 2008. L’única condició és que estiguin en estat de bona esperança i vulguin participar-hi. Federico Francesch, membre de la revista i fotograf de l’agenda explica quin tipus de fotografia és la que es fa per a l’agenda del 2008.

Ja fa 4 anys que RiP va treure el primer calendari nu del nostre municipi, en ell hi participaven persones conegudes de PLF, com el cap de la policia, el farmaceutic o el propi alcalde. L’any següent es va fotografia a famílies, en la primera agenda i l’any passat en l’agenda del 2007, hi apareixien diferents persones en diferents indrets coneguts del municipi. En totes les iniciatives de la revista, els fotografiats posen nuus davant de camara.

Paral·lelament la revista RiP prepara un número especial per aquestes festes, per la que esperen la col.laboració dels palafollencs. Pretenen publicar les cartes als reis Mags dels habitants del nostre municipi. Volen publicar cartes als reis, però que siguin amb un toc d’humos, com explica el mateix Francesch.

Tothom que vulgui compartir amb els lectors de la revista la seva carta als reis, pot adreçar-la per correu electrònic a rip@revistarip.com o per correu tradicional a Revista Rip, c. Francesc Macià 1 de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics