URGENT

Conxita Campoy diu que l’ACA ha estat servilista "que ratlla el bon fer" i que ha canviat el discurs respecte la riera de Malgrat.

Compartiu aquesta història

En una entrevista la passada setmana a RP, l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy va assegurar que l’Agència Catalana de l’Aigua, ha estat servilista i ha experimentat canvis de discurs en referencia al cobriment de la Riera de PLF al seu pas per Malgrat de Mar.

Segons Campoy aquestes dues circunstàncies han estat dues errades per part de l’administració.

Per a Campoy el moviment que s’ha generat, primer per la defensa de l’arbreda de Can Feliciano i després en defensa de la riera, està concebut per desgastar la seva figura com alcaldessa i té, segons Campoy, un clar rerafons polític.

L’alcaldessa de Malgrat assegurava a l’entrevista de RP, que a Malgrat la majoria de la població creu que la riera s’ha de cobrir, però que finalment, només s’escolten els que criden. Campoy assegura també que els veïns del carrer riera de Malgrat estan d’acord en canalitzar la riera i cobrir-la, igual que s’ha fet el tram més proper a la platja.

Aquesta setmana la polèmica sobre la riera de Malgrat, que dura des de finals d’estiu, pot arribar al seu final. Per una banda per que dimecres al migdia, es reuniran de nou les forces polítiques de Malgrat amb els representants de l’ACA per enllestir quin projecte es desenvolupa finalment. Per altra banda aquesta setmana es podria fer pública la sentencia als 7 malgratencs encausats per l’aturada de les obres de canalització de la riera el passat mes d’agost. Dues circumstàncies de les que farem un seguiment des de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics