URGENT

L’amateur A de PLF es consolida en la primera posició després d’una golejada a Maçanet.

Compartiu aquesta història
L’equip palafollencs continua invicte en les 13 jornades disputades fins ara, i sols ha cedit un dels punts jugats en aquesta competició. Aquests cap de setmana els de casa han tornat a jufar a Maçanet, i a l’igual que va passar ara fa una setmana, els palafollencs s’han imposat amb claretat al Maçanet La fira, per 1 gol a 9. Fa 7 dies el resultat contra l’altre equip de Maçanet, el Residencial Park, va ser de 0 a 7 favorable als palafollencs, que sónl liders del grup 27 de la tercera territorial.

L’amateur B, en canvi va perdre al camp del Palau per 2 a 1 i ara són 10ens amb 13 punts.

En la categoria Cadet, el PLF descansava aquesta jornada. Els palafollencs són 9ens amb 10 punts.

Els dos equips palafollencs de la categoria infantil han guanyat aquests cap de setmana. L’A ho ha fet al camp de l’Alella per 0 a 2, i manté a la 5a posició amb 14 punts, mentre que el B va guanyar a casa contra el calella per 3 a 2 i és 15e amb 5 punts.

Pel que fa a la categoria Juvenil la sort ha estat desigual. L’A s’ha imposat a casa contra el Valldemià Maristes per 4 a 0, i els de casa es mantenen en 11a posició a la taula amb 8 punts, mentre que el B va caure derrotat contundentment a Alella per 8 a 1 cosa que el manté encara en l’última posició sense haver sumat encara cap punt en aquests campionat.

Pel que fa al futbol sala, l’atletic Sta Maria de PLF continua primer de la taula i el St Lluís va guanyar aquests cap de setmana al Mobles Chencho per un ajustat 6 a 5, en camp palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics