URGENT

L’escriptor palafollenc i company de Ràdio Palafolls, Lluís Hernández, guanya el premi Folch i Torres

Compartiu aquesta història

La novel·la infantil ‘Certificat C99+’, del palafollenc Lluís Hernández, ha guanyat el 45è premi literari en llengua catalana Josep Maria Folch i Torres, que concedeix l’editorial La Galera, i que és dins del certamen de la Nit de Sta Llúcia.

Hernandez, habitual col.laborador dels mitjans locals de comunicació, com la revista RIP o Ràdio Palafolls, ja va guanyar ara fa dos anys un altre premi dels inclosos dins la Nit de Sta. Llúcia, el premi Joaquim Ruyra amb ‘Laura i els àngels’. El mateix Hernandez explica l’argument principal de la novel.la guanyadora, que assegura, és de ciencia ficció i customista:

Lluís Hernández, que va néixer a Pont de Suert el 1956, treballa com a catedràtic de Llengua i Literatura Catalanes a l’Institut Joan Coromines de Pineda de Mar.

Tot i que el premi és per a una novel·la infantil, el mateix autor assegura que “No és la típica novel·la infantil”, i que es dirigeix a tota mena de públic.
L’Obra d’Hernández, que ha estat escollida d’entre una 15a de títols, serà publicada aquests proper mes de febrer, tal i com assegura el propi autor a RP:

Entre la bibliografia de l’escriptor palafollenc, apareixen títols com la Potentíssima Dama Sicardis, editat per l’Ajuntament de PLF, o Palativarius, amb PLF com escenari principal de la novel·la.

El 45è premi Folch i Torres, dotat amb 6000 €, s’entregarà el proper dia 14 a Reus, en el decurs del sopar de la Nit de Sta. Llúcia, un certamen literari dels més populars a Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics