URGENT

L’ACA resolt els dubtes als regidors de Malgrat, i s’espera que es decidieixi el projecte final en un proper ple

Compartiu aquesta història
La reunió que ha mantingut els responsables de l’ACA i els partits polítics de Malgrat ha servit finalment per acabar de resoldre dubtes que havien plantejat els´regidors en antigues reunions.
Un cop aclarits aquests dubtes, l’ACA entrerà en breu la nova proposta al registre del consistori per tal que siguin els regidors, en un plenari, qui decideixi què fer finalment a la riera de Malgrat de Mar.
Les coses comencen a aclarir-se. Serà una votació com la del mes de setembre, la que finalment haurà de decidir si es torna al primer projecte o bé es decideix per la segona proposta de l’ACA.
Segons l’alcaldessa de Malgrat de Mar, s’espera que en breu es pugui fer aquest ple, ja que assegura que el ja s’hauria d’haver resolt. Tot i això sembla impossible que la proposta arribi a temps pel proper dimarts, dia 18, quan ja hi ha ple ordinari. Campoy assegura, però que si pot entrar pel ple de dimarts, es tractarà llavors, o si no es podria convocar un ple extraordinari.
Pel que fa a les posicions de les formacions polítiques, continuen immobilistes. El PSC vol continuar amb el primer projecte, ERC, CIU i ICV EUA prefereixen la segona opció. Això numericament es tradueix en 8 regidors contra 8, pel que la clau la té el PP de Malgrat, el vot de la qual decantarà la balança. Un vot, el del PP, que molt probablement no es donarà a coneixer fins el mateix dia del ple.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics