La farmacèutica Novartis, que té una seu a PLF, preveu en breu l’acomiadament de 2500 treballadors.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La farmacèutica suïssa preveu aquesta reestructuració arran l’impacte de la pressió dels preus dels fàrmacs a Europa, i la competència dels genèrics.

La Multinacional ho va fer públic ahir, tres setmanes abans d’acabar l’any i per tan l’exercici econòmic del 2007, en el que s’aplicarà el cost dels acomiadaments, que es calcula en més de 306 milions d’€.

Novartis té a Catalunya una important presència amb prop de 2100 treballadors, en tres factories; una a les Franqueses del Vallès, un altra a Barberà del Vallès, amb més de 400 treballadors, i l’última a PLF. Aquesta última factoria està dedicada a la producció per a elements estèrils dins la divisió de genèrics.

L’empresa, però no ha facilitat encara quina afectació tindrà la mesura en les factories catalanes, ja que els 2500 acomiadaments són a nivell global de l’empresa, cosa que representa una reducció de plantilla del 2 i mig %

Actualment a Novartis PLF hi treballen unes 80 persones entre internes i externs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics