URGENT

Un jove de PLF és tot un campió sobre dues rodes.

Compartiu aquesta història

Es diu Rubén Martínez, té sols 11 anys i estudia 6è de primària al col.legi Les Ferreries de PLF. Ja fa dos anys que practica sobre la bicicleta, i no se li dona gens malament. Amb bicicleta de muntanya ha quedat tercer de la copa Gironina, en la que ha fet podi en totes les carreres, o primer a la trobada a St Genís de PLF, el mes de Gener passat.

A ell li agrada més la carretera, i ho demostra el seu palmarès d’aquesta temporada en la categoria aleví de 1r any.
En Rubén és sub campió de Catalunya, sub campió dels països catalans, campió de la província de BCN i ha quedat segon a la copa Catalunya de carretera, aconseguint 14 podis en 16 carreres.

A la seva curta edat ja ha demostrat el que es capaç de fer sobre la bicicleta, i això que sols fa 2 anys que li ve l’afició. Segons Rubén, va ser veient la volta ciclista a Espanya ara fa 2 anys, quan va veure que li agradava el món de la bicicleta. Ho explica ell mateix als micròfons de RP:

A casa seva hi ha 6 bicicletes, i 4 són seves; dues per a cada modalitat; carretera i muntanya. Tot i que assegura que els entrenaments li roben molt de temps d’estudi, assegura que aprofita al màxim el poc temps que li queda per poder aprovar el curs i l’any que ve anar a l’institut.

El mateix Ruben explica la seva rutina d’entrenaments:

Ara la temporada ja ha acabat, i espera amb ànsia poder tornar a competir i a repetir un palmarès com el que ja acumula aquests jove palafollenc del barri de St. Lluís. La propera prova, molt aprop de casa, a St. Genís de PLF, aquests proper mes de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics