Temperatures baixes aquests cap de setmana.

Segons l’observatori meteorològic de la Masia de Can Gibert, a St Genís de PLF, aquest cap de setmana la temperatura mínima registrada ha estat de 2 sota zero, mentre que la màxima del cap de setmana ha estat 15 graus positius.

Aquesta matinada ha glaçat al nostre municipi, una de les primeres glaçades de la temporada. Molts bassals han despertat sota una gran capa de gel aquests matí al nostre municipi.

Dissabte també va ploure al nostre municipi. Segons les dades recollides a l’observatori palafollenc la precipitació de dissabte va deixar a casa nostre uns 2.3 litres per metre quadrat. Una aigua molt agraïda ja que feia moltes setmanes que no plovia a PLF.

Per avui encara està pendent l’alerta del Servei meteorològic de Catalunya, preveient nevades per sobre dels 200 metres a la comarca del Maresme. Aquesta alerta és més forta a partir de la 1 del migdia i fins a mitjanit. Segons el Servei Meteorològic, el risc és alt, amb una probabilitat d’entre el 30 i el 70%.La policia Local de PLF recomana extremar la prudència perquè podria aparèixer neu i gel a la calçada. En aquest cas, s’ha de conduir amb suavitat, no frenar de manera brusca i reduir la velocitat, o fins i tot seguir les marques deixades per altres cotxes per a evitar que el vehicle rellisqui. També és important augmentar la distància de seguretat i no avançar la resta de vehicles. Per qualsevol emergència, s’ha de trucar al 112

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics