URGENT

L’Institut de PLF oferirà batxillerat el proper curs

Compartiu aquesta història

El departament d’educació ja ha confirmat que l’institut de PLF oferirà el proper curs escolar 2008-2009 el primer curs de Batxillerat en 2 de les tres modalitats que ofereix el sistema. L’únic que no es farà a PLF és el batxillerat artístic.
Segons el director del centre, Daniel López, es crearà d’entrada un sol grup de batxillerat, en el que es podria triar les modalitats entre humanitats i socials, i ciència i tecnologia.

El centre educatiu palafollenc, que es troba en un emplaçament provisional, havia començat aquests curs amb un problema d’espai, i s’ocupava la biblioteca del centre com a aula lectiva. Això s’ha solucionat aquests dies amb la instal·lació d’un nou mòdul, que es convertirà en aula. La manca d’espai, pel proper curs, ja està prevista i el mateix director anuncia que a la propera primavera s’instal·larà un nou mòdul de dues aules per acollir els estudis de batxillerat.

IES de PLF al seu emplaçament actual

El mateix Daniel López assegura que el nou institut podria estar enllestit a finals de l’any 2009. El nou centre s’ha d’instal·lar prop de Can Xaubet en uns terrenys cedits per l’ajuntament de PLF, uns terrenys en els que ja es va començar a treballar a principis d’aquests any. Segons el director del centre el govern ja té molt avançat els tràmits i en breu podrien començar el projecte del nou institut de PLF. Un cop l’institut abandoni el seu emplaçament actual, al final de la rambla de les Ferreries, es preveu que es creï al mateix emplaçament la tercera escola de primària de PLF, que ja està demanada a la Generalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics