URGENT

L’oposició al consistori palafollenc carrega contra el paper de CiU dins el govern.

Compartiu aquesta història
Avui hem demanat als tres partits polítics a l’oposició al consistori palafollenc que valorés els primers 6 mesos de funcionament del pacte sociovergent del nostre municipi.
Les tres formacions polítiques coincideixen a destacar la que per a ells és poca presència política de la federació nacionalista al govern municipal.

El líder del PP de PLF Óscar Bermán, assegura que és aviat per fer una valoració, però que d’entrada la situació és la mateixa que en la passada legislatura i que la presència dels 3 regidors convergents a l’equip de govern ha passat desapercebuda.

El lider de CiU a PLF, Xavier Dalmau amb Marta Ferrussola en un acte de campanya

Bermán també espera conèixer la incidència que tindrà el pacte en els pressupostos del proper any, on assegura s’hauria de veure l’empremta dels convergents.
El regidor república Jordi Pedemonte assegura que a l’ajuntament de PLF continua manant la mateixa persona, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí i assegura que no s’ha notat la presència al govern dels tres regidors convergents.

Més contundent s’ha mostrat el regidor d’ICV EUA, Juan Andrés Osorio, que assegura, a l’igual que la resta de formacions a l’oposició, que CiU ha estat invisible aquests primers mesos de govern. A més Osorio diu que CiU ha canviat el discurs respecte altres legislatures. Osorio assegura a més que no tenen gaire clar les seves responsabilitats de govern

Ahir escoltàvem les valoracions que havien fet els dos socis de govern municipal, PSC i CiU dels primers mesos de govern conjunt al consistori palafollenc, una valoració que ambdues formacions coincidien a considerar de molt positiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics