URGENT

El PP de Malgrat vol el primer projecte de l’ACA per a la riera de Malgrat

Compartiu aquesta història
En un comunicat de premsa fet arribar aquests migdia als mitjans, la regidora del PP de Malgrat de Mar, Anna Vega, ha aclarit el sentit del seu vot el proper ple municipal, del proper dia 10, en referència a la riera de Malgrat de Mar.
Vega votarà amb el mateix sentit que el seu soci de govern, el PSC de Conxita Campoy, cosa que farà tornar al primer projecte aprovat fa uns anys i que la mobilització popular va aturar el passat estiu.
Amb el vot dels populars es desequilibra la balança de posicions a favor i en contra del primer projecte, que preveu cobrir la riera amb un calaix de formigó, igual que la riera de la Burgada de PLF. Fins ara els partidaris d’aquests projecte eren els 8 regidors del PSC i a favor de la segona proposta estaven els 8 regidors de l’oposició; ERC, CIU i ICV EUA.
D’aquesta manera ja es coneix totes les posicions polítiques en referència a una de les polèmiques més influient d’aquests mesos a Malgrat de Mar.
Segons Vega, el vot favorable al primer projecte s’enten per reponsabilitat política i coherència d’acord amb la primera posició del seu grup en la passada legislatura (en la que també governaven, juntament amb PSC i CIU). La regidora assegura que el segon projecte no presenta millores respecte el primer projecte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics