URGENT

L’arribada dissabte dels 3 reis mags marca el final de les festes Nadalenques.

Compartiu aquesta història
Dissabte passat ses majestat els reis mags de l’Orient arribaven a PLF acompanyats per una comitiva de 10 carrosses reials. Després del seu camí d’arribada ses Majestats van ser rebuts a l’ajuntament de PLF per les principals autoritats del municipi i va saludar des del balcó als centenars de palafollencs que omplien la plaça major.

En el seu discurs els reis van criticar la manca d’inversions de l’Estat a Catalunya, cosa que els va impossibilitar arribar amb el TGV aquests any, tot i que és el que esperaven enguany. Ses Majestats van agraïr la rebuda dels palafollencs i la dedicació de la comissió de reis i carnestoltes, que organitzen la seva rebuda.

També l’alcalde de PLF va demanar un fort aplaudiment als assistents per encoratjar a la comissió que havia rebut fortes crítiques en diferents portals webs.
Després de la salutació al consistori palafollenc, els reis van visitar el pessebre vivent instal.lat prop de l’església i va recollir les cartes dels centenars de nens i nenes que feien cua davant les tres carrosses reials a la plaça del fòrum palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics