L’arribada dissabte dels 3 reis mags marca el final de les festes Nadalenques.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Dissabte passat ses majestat els reis mags de l’Orient arribaven a PLF acompanyats per una comitiva de 10 carrosses reials. Després del seu camí d’arribada ses Majestats van ser rebuts a l’ajuntament de PLF per les principals autoritats del municipi i va saludar des del balcó als centenars de palafollencs que omplien la plaça major.

En el seu discurs els reis van criticar la manca d’inversions de l’Estat a Catalunya, cosa que els va impossibilitar arribar amb el TGV aquests any, tot i que és el que esperaven enguany. Ses Majestats van agraïr la rebuda dels palafollencs i la dedicació de la comissió de reis i carnestoltes, que organitzen la seva rebuda.

També l’alcalde de PLF va demanar un fort aplaudiment als assistents per encoratjar a la comissió que havia rebut fortes crítiques en diferents portals webs.
Després de la salutació al consistori palafollenc, els reis van visitar el pessebre vivent instal.lat prop de l’església i va recollir les cartes dels centenars de nens i nenes que feien cua davant les tres carrosses reials a la plaça del fòrum palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics