URGENT

Tota l’oposició va centrar gran part de les seves crítiques a CiU en l’última sessió plenària.

Compartiu aquesta història
La màxima tensió política del ple del passat divendres va ser les acusacions de servilisme que va fer l’oposició a l’ajuntament de PLF contra CiU.

El PP va denunciar que la formació nacionalista votava a favor d’un pressupost que incloïa carrecs de confiança, unes figures que els nacionalistes sempre havien criticat mentre eren a l’oposició. Óscar Bermán va assegurar a més que el líder de la federació nacionalista, Xavier Dalmau havia canviat molt des que és membre del govern.

Jordi Pedemonte va ser el més contundent en les seves intervencions al ple de divendres. El líder d’ERC va mostrar un exemplar del butlletí de CiU, “Parlem-ne” de fa 2 anys quan els convergents havien votat en contra d’un pressupost municipal per considerar-lo desproporcionat, i demanava explicacions del sentit del seu vot amb el nou pressupost, que representa segons Pedemonte un increment del 30%.

ICV EUA va felicitar irònicament a CiU per la seva poca presència en els pressupostos del 2008. També va criticar la poca previsió del regidor de cultura, el convergent Xavier Dalmau, en fer coincidir el concert de Pau Riba amb el partit de futbol Barça Madrid del passat mes de desembre.

Per la seva banda CiU va justificar el sentit del seu vot i la seva presència al govern, aprofitant per criticar l’oposició i desembocant tot plegat en una forta tensió al tram final del ple de divendres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics