URGENT

L’equip de govern de Malgrat de Mar portarà ara al ple una nova proposta per a la Riera de Malgrat.

Compartiu aquesta història
Tot i que ja n’hi ha dues propostes, la primera aturada a l’estiu i la segona presentada per l’ACA, l’equip de govern de Malgrat de Mar, PSC i PP, que s’han mostrat contraris al segon projecte, han decidit fer una nova proposta, que és la que es debatrà al ple de dijous.

Es tracta d’una barreja dels dos projectes i amb noves concepcions. Així es proposa fer el calaix de formigó, al tram de Can Feliciano, amb la previsió de poder tancar-lo per convertir-lo amb una riera coberta, cosa que no està contemplada en cap de les propostes presentades per l’ACA.

La proposta de l’equip de govern deixa a l’elecció de l’ACA arreglar el pont del carrer Riera, que no compleix amb la normativa, que tot i que el primer projecte no ho contemplava, l’ACA ho considera ara un punt negre.
L’oposició a Malgrat, ferma defensora de la segona proposta presentada per l’ACA, assegura que la nova intenció de l’equip de govern respon a una voluntat de cobrir Malgrat de formigó, i que amaga els anhels de Campoy de cobrir tota la Riera fins a Sta Rita. Ho diu, Josep Maria Lasheras, portaveu d’ICV EUA.

Neus Serra de CiU a l’ajuntament assegura que demanar ara el cobriment de la riera demostra que Campoy defensava el primer projecte sense saber, que pressisament aquests primer projecte, aprovat l’any 2004, sols permet la riera descoberta.

Teresa Verdaguer, d’ERC assegura que tan si es fa un projecte com un altre, el que ha quedat clar és que la gent de Malgrat comença a dir prou i a mobilitzar-se.

Ahir al vespre es va celebrar una nova assemblea de la Plataforma Salvem la Riera, que ja ha anunciat mobilitzacions pel dia del ple, aquests dijous a les 7 de la tarda.
Joan Bosch, membre de la plataforma assegura encara tenir esperances de poder tirar endavant la segons proposta de l’ACA, que preveia una riera més naturalitzada. Ell mateix explica les seves esperances.

En l’assemblea d’ahir també hi havia membres del PP de Malgrat de Mar, que no estan d’acord amb la decisió presa pel partit de la població d’alinear-se amb Campoy amb l’assumpte de la Riera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics