Aquesta setmana han començat a PLF dos tallers d’ocupació finançats pel govern català.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Aquests dos tallers han de realitzar dues obres al nostre municipi; per una banda l’ampliació del centre social de St. Genís de Palafolls i per l’altra han d’adequar espais polivalents al Camp de Futbol municipal.

El taller d’ocupació de St. Genís ampliarà les antigues escoles del poble, que ara s’utilitza com a local social, que s’havia fet petit per a les necessitats de la comunitat. Aquesta és una de les reivindicacions que el president de l’associació de veïns de St. Genís, Jordi Ballvé havia fet a tots els grups polítics a la passada campanya electoral. Aquestes obres van començar dilluns amb un equip de 8 treballadors, tots ells palafollencs, i d’un monitor, i s’espera que el taller tingui una durada d’un any.

Pel que fa al taller del camp de futbol, el taller té una durada de 6 mesos, i preveu fer les divisòries de la instal·lació, és a dir, les guixetes i els vestuaris. També es preveu crear un sala polivalent en la que poder fer cursos i tallers per als joves i infants del barri Sta. Maria.

En aquests taller ocupacional hi prendran part 8 palafollencs i palafollenques amb el suport d’un monitor i una administrativa que gestionarà els recursos econòmics.
Aquests tallers ocupacionals estan subvencionats pel servei d’ocupació del departament de treball de la Generalitat, tal i com explica la regidora de promoció econòmica Dolors Agüera.

Segons Agüera la filosofia d’aquests tallers ocupacionals és bàsicament formació professional.

Si tot va segons el previst el camp de futbol ha d’estar finalitzat abans de l’estiu i el local social de St. Genís a finals d’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics