URGENT

El president de la gestora del PP de Malgrat, Joan Carles Tagua, ha dimitit

Compartiu aquesta història
L’exregidor popular a l’ajuntament de Malgrat, Joan Carles Tagua, ha anunciat avui en primícia a Ràdio Palafolls, que fa un mes i mig que va presentar la dimissió del seu càrrec actual de president de la gestora local del partit.

Tagua, que feia 15 anys que estava vinculat al partit anuncia ara la seva dimissió, 24 hores abans d’un ple en el que el seu antic grup, donarà suport al projecte que preveu fer un calaix de formigó a la riera de Malgrat.
Precisament, un dels motius que Tagua apunta com a desencadenants de la dimissió és aquesta postura.

Tagua assegura que no va ser a la reunió del partit en la que es va acordar la postura del PP davant la riera, simplement perquè feia temps que havia presentat la dimissió, però sí retreu a la secció local que s’hagi hagut d’assabentar a través de la premsa.

Tagua també recrimina a l’actual cúpula del partit que, per justificar el seu vot, parli de coherència política amb les decissions presses en la passada legislatura. Es dóna la circumstància que Tagua era regidor popular a l’hora de votar el primer procjete de la riera, però ell mateix assegura que la responsabilitat política és veure si el nou projecte presentat per l’ACA era millor que el primer. L’ara dimissionari lider del PP malgratenc era un ferm defensor d’aquesta segona proposta i a més assegura que entre tots s’ha perdut a Malgrat una oportunitat.

Tagua assegura que la relació amb el partit és bona, però que ja tenia ganes de tornar a ser un ciutadà més. Tot i això, els aconteixaments es desencadenen justament ara, mes i mig després que el PP de Malgrat, entrés al govern i una setmana després de saber les intencions del grup malgratenc sobre la Riera.

Amb la dimissió de Tagua, es sumen la disconformitat d’alguns membres del partit davant la decisió de votar a favor del primer projecte de la Riera de Malgrat, que fins i tot donen suport a la Plataforma Salvem la Riera.

Aquests últim any, no ha estat gaire tranquil a la formació popular a Malgrat. Han dimitit l’antic president local, Ramon Martínez, es va canviar el candidat a l’alcaldia un mes abans de les eleccions i ara el president de la gestora i exregidor deixa el seu càrrec.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics