URGENT

L’alcalde de PLF va explicar a Campoy les intencions de les seves paraules sobre la riera de PLF.

Compartiu aquesta història
Sabent de la repercussió que les seves paraules sobre la riera de la Burgada de PLF, havien tingut a Malgrat de Mar, l’alcalde de PLF Valentí Agustí va trucar a la seva homologa malgratenca Conxita Campoy minuts abans del ple municipal de Malgrat.

Agustí ha dit aquesta setmana que la riera de la Burgada no s’acabarà amb un calaix de formigó i exposava les raons que l’havien dut a prendre aquesta consideració.

Agustí es va assabentar que a Malgrat s’estaven utilitzant les seves paraules contra la postura de Campoy, en una altre riera, la de Malgrat, i per això segons ell va trucar a Campoy per explicar que sols es referia a la riera palafollenca.

Agustí reitera que cada riera i cada municipi és diferent, i que ell sols pot parlar del cas palafollenc.
De fet Campoy va fer referència a la trucada durant el ple municipal d’ahir, on va assegurar que Agustí li havia donat permís per explicar que l’alcalde palafollenc no era un model d’ecologisme a seguir, ja que havia permès obres com la d’Inditex.Campoy va afirmar a més que si una empresa com Inditex demanés instal·lar-se a Malgrat, probablement actuaria igual que el seu homòleg palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics