URGENT

L’equip de govern municipal de Malgrat tira endavant la seva nova proposta per a la Riera.

Compartiu aquesta història
La proposta demana a l’ACA que continui l’execució del primer projecte, que preveu canalitzar la riera amb un calaix de formigó en forma d’U. A més la proposta deixa a l’elecció de l’ACA la possibilitat d’arreglar el pont del carrer Riera de Malgrat, el pont que hi ha entre la policia i el cap de Malgrat, una actuació que l’administració catalana preveia en la segons proposta feta. L’equip de govern malgratenc també demana a l’ACA que s’aprofiti l’actuació per tal d’adequar i reforçar el calaix de formigó per tal que, si algun dia es vol, es pugui cobrir aquests tram de Riera.

La proposta va ser aprovada amb els 9 vots a favor de l’equip de govern, PSC i PP, i el vot contrari de tota l’oposició.

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy espera que això sigui el punt i final de la polèmica viscuda aquests últims mesos a la població.

Campoy assanyala a l’ACA i el seus canvis de posicionament durant aquests mesos com a culpable en gran part de la situació. Campoy assegura que a partir d’ara, que encara s’ha de decidir el tram de la riera que travessa el parc Francesc Macià, caldsrà parlar i consensuar amb totes les parts quina actuació s’hi fa.

La lider d’Esquerra a Malgrat, Teresa Verdaguer, va anunciar que el seu grup treballarà per tal de poder tirar endavant la riera naturalitzada que proposa en segons instància l’ACA.

Neus Serra de CiU assegura que l’equip de govern ha manipulat el ple al presentar una proposta nova i no la 2a proposta de l’ACA. Serra també carrega contra l’actitut del PP de Malgrat d’ahir.

L’actitut de la regidora popular, Anna Vega, va crispar els ànims de l’oposició en no respondre les preguntes que li eren formulades o limitant-se a dir que les respondria per escrit. Això per a Josep Maria Lasheras, líder d’ICV EUA de la població exemplifica que el pacte de govern entre PSC i PP ha estat un pacte de suborn.

Per la seva banda la regidora popular assegura que ella ha votat segons les informacions que ha rebut de tècnics del propi partit i que si no ha respost a les preguntes de l’oposició ha estat per evitar malentesos i que per escrit es pot explicar sense interrupcions.

El ple va durar prop de 3 hores, amb una sala d’actes plena i amb unes 150 persones, segons la policia local, fora de l’edifici consistorial que seguien la sessió a través de la ràdio d’un cotxe aparcat en mig del carrer i que feien sentir les seves crítiques a l’alcaldessa i a la regidora popular.
La sessió va ser molt tensa entre govern i oposició, tan durant del ple com després de la sessió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics