URGENT

La biblioteca Enric Miralles va rebre durant el 2007 una mitjana de 16 visites cada hora.

Compartiu aquesta història
Un cop acabat l’any, la biblioteca Enric Miralles, que va obrir les seves portes el 24 de març del 2007, ha passat el balanç dels primers mesos de funcionament.

Des del Març i fins el 31 de desembre del passat any, la biblioteca ha registrat una mitjana de 86 visites diàries. En total en els 215 dies de servei, la instal.lació ha rebut més de 18.500 visites. Això representa que cada hora de servei han entrat a la biblioteca 16 persones. Segons les estadístiques facilitades per la pròpia biblioteca, el mes en el que s’han registrat més visites ha estat el d’abril.

La biblioteca, situada al parc de les Esplanes, ha cedit en préstec més de 10.600 articles entre llibres, material audiovisual i revistes. La majoria de prèstecs són del seu fons per adults i vídeos, amb prop del 50%, però també el prèstec per infants ha funcionat satisfactòriament, ja que s’han prestat prop de 3000 articles específics del fons infantil.

En els poc més de 9 mesos de funcionament de la instal·lació, el fons inicial de la biblioteca s’ha anat incrementant amb un total de 2000 nous documents, ja siguin llibres, revistes o vídeos, i la mateixa biblioteca ha fet un total de 1124 nous carnets d’usuaris de la xarxa de biblioteques de la Diputació de BCN.

Segons les dades a les que ha tingut accés RP, el servei d’internet ha estat utilitzat per 2400 persones i el servei de wi-fi per un centenar de persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics