URGENT

El pàrquing del Cap de Malgrat serà per un màxim de dues hores a partir de demà.

Compartiu aquesta història
El consistori convertirà demà en aparcament amb horari limitat el parquing del Centre d’Atenció Primària de Malgrat, segons el consistori per tal d’aconseguir rotació en les places de l’aparcament

D’aquesta manera, a partir de dijous -segons la previsió actual, només s’hi podrà aparcar per un temps màxim de dues hores, igual que als pàrquings de darrere l’Església i del Liceu-plaça de Catalunya, al carrer Ramon Turró.
Aquesta zona blava, té un funcionament igual al de PLF, és a dir serà gratuïta però limitada a dues hores, i cal indicar l’hora d’arribada.

Així els conductors hauran de deixar visible l’hora d’arribada, amb un rellotge d’estacionament controlat, que es poden recollir de manera gratuïta a l’Ajuntament i a la caserna de la Policia Local. També serveixen els rellotges d’estacionament de PLF.

El control horari funcionarà de dilluns a divendres de 9 a 1 i de 4 a 8 de la tarda i els dissabtes de 9 a 1.
Els diumenges i festius no hi ha limitació horària.

A més el parquing del Cap presentarà novetats. A partir d’ara s’obligarà a aparcar en semibateria marxa enrere, seguint les directrius del Pla Local de Seguretat Viària per guanyar en visibilitat i evitar accidents. L’entrada al pàrquing serà com ara per l’avinguda de la Costa Brava.

Amb aquesta mesura, la majoria de pàrquings públics de Malgrat estaran limitats a dues hores d’aparcament, excepte el de l’estació de trens i el del camp de futbol, aquests últim de sorra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics