URGENT

Feliu Formosa no serà aquests vespre al Paraules Prenyades per motius de salut.

Compartiu aquesta història
Aquests vespre es fa la segona sessió de les paraules prenyades, el cicle de poesia de PLF, que havia de comptar amb dos prestigiosos poetes; Narcis Comadira i Feliu Formosa. Finalment, però aquests últim no podrà participar en l’acte d’aquests vespre per problemes de salut, segons han avançat a aquesta emissora membres de l’organització del certàmen.

Narcís Comadirà serà aquests vespre al MiD

Qui sí serà present serà Narcís Comadira. El gironí és poeta i pintor i ha exercit altres disciplines artístiques, com la dramatúrgia, la traducció, els articles periodístics, la crítica literària, l’estudi de la història de l’art, l’arquitectura i la publicitat.

El cicle de poesia de PLF, un dels més importants de Catalunya, arriba enguany a la seva 6a edició. Fa 15 dies va obrir l’edició d’aquests any Enric Cassasses, i avui li prendrà el relleu Narcís Comadira.

La sessió d’aquests vespre començarà a les 10 del vespre al música i Dansa de PLF amb entrada gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics