URGENT

Partit complicat pel bàsquet masculí aquesta setmana.

Compartiu aquesta història
Els nois juguen al camp del segon classificat que sols ha perdut 7 partits. A més els de PLF arribaran al partit amb la derrota contra el Palau encara molt recent. La passada jornada van perdre d’un punt contra el Palau, el penúltim classificat de la taula.
Els nois ocupen la 8a plaça de la classificació amb 11 victòries i 13 derrotes.
Les noies aquesta jornada descansen i ja preparen el seu enfrontament del cap de setmana que ve contra el Figueres al Palauet.

Pel que fa al Futbol Sala, el líder, el St Lluís de PLF juga a la Garriga contra el Mobles Xenxo. Els de PLF són 1rs de la taula amb 49 punts, mentre que els vallesans són 9s amb 32.
L’altre equip palafollenc de la categoria, l’Atletic Sta Maria jugua a casa contra el Masnou. Els palafollencs acompanyen al St Lluís a la part alta de la taula, i són 2ns amb 44 punts, mentre que els del baix Maresme son 6s amb 37.

En Futbol l’Amateur A juga a casa contra el Blanes Atletic. Els palafollencs que fa mesos que són liders indiscutibles de la taula amb 72 puntys jugaran contra els nostres veïns que tenen 51 punts i són 4ts.
El B jugarà a Mataró contra el Ronda. Els de casa són 10s amb 28 punts, mentre que els seus rivals d’aquesta jornada són 12s amb 6 punts menys.
En la categoria cadet el PLF rep a casa el Canet. Tot i la distància que els separen en punts; el PLF en té 20 i el Canet 7, els de casa són 10s i els de Canet 12s a la taula.

En categoria Juvenil , el PLF A juga a casa contra el Rocafonda. Aquests és un partit interessant perque els dos equips són dels més golejadors en aquesta lliga. Els dos han marcat 79 gols en el que portem de campionat, però el PLF ha rebut una desena de gols més que els de Mataró. Tot i això el PLF és 5è amb 37 punts i el Rocafonda és 7è amb 35 punts.

També contra un equip mataroní juga el PLF B. En aquests cas el partit però no és tan igualat com l’anterior. El desplaçament dels palafollencs es farà al camp del Juventus, que és 2n classificat amb 48 punts, mentre que els de casa són últims amb 3 punts.En categoria Infantil el PLF A, 8e amb 30 punts, juga al camp del Vilassar de Mar, 10è amb 22 punts, mentre que el B rep a casa el Premià de Dalt, Els palafollencs són 7s amb 30 punts i els de Premià són 4ts amb 39.De la categoria Prebenjamí, sols jufa el B a casa contra el Ter Brugent, un partit corresponent a la segoan fase comarcal de la Selva

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics