URGENT

RP serà demà present a la Fira d’Artesania i Entitats de PLF.

Compartiu aquesta història

Aquesta emissora emetrà demà un programa especial des de la Fira. Ho farà estrenant un estudi mòbil, que a partir de demà esdevindrà l’estudi de ràdio al carrer d’aquesta emissora per esdeveniments com fires o la Festa Major.

A partir de les 10 i en directe des d’aquests estudi s’emetrà el programa Las Cosas de Inés especial Fira, just després al migdia, li prendrà el relleu Sebastian Camero i el seu programa d’actualitat musical. A la 1 del migdia Joan Tortosa emetrà el seu programa Country Time.

Ja a la tarda, i de nou en directe des de l’estudi mòbil, Elisabeth Ibañez presentarà i dirigirà un programa especial des de la Fira. En aquests programa especial es donarà especial importància a la música, als concursos entre els visitants i també està prevista una entrevista amb una de les formacions de pop rock més importants de la zona; el Bizarre, que ens acompanyaran a mitja tarda i compartiran amb nosaltres una petita actuació en directe. La programació especial de RP durarà fins a les 8 del vespre.

L’estudi mòbil, és sols alguna de les sorpreses que RP anirà anunciant de cara als propers mesos, amb motiu del seu tercer aniversari, una efemèride que es celebra el proper mes de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics