URGENT

125 infants es preinscriuen a P3 a les escoles de PLF pel proper curs.

Compartiu aquesta història

Divendres acabava el termini de preinscripció per a les escoles de primària i secundària de PLF. Pel que fa a nens i nenes preinscrites a P3 pel proper curs 2008-2009 s’han preinscrit 125 infants ni un més ni un menys dels que es preveien abans d’iniciar-se el període de preinscripció.

D’aquests 125 futurs alumnes de P3, 67 han triat el Ceip Mas Prats per iniciar els seu estudis, mentre que a les Ferreries ho han fet 58.

Abans d’aquest període de preinscripció es preveia que a Mas Prats es fessin dues aules de P3, és a dir 50 infants, i a les Ferreries 3 aules per a 75 infants. Ara caldrà veure com queda la baramació per saber qui es pot matricular a cada centre, però d’entrada tots els alumnes preinscrits tenen plaça prevista a PLF, ja sigui en una escola o en l’altra.

Imatge de l’IES PLF

Pel que fa a l’institut, les preinscripcions han quedat per sota de les previsions, i finalment s’han preinscrit a 1r d’ESO un total de 81 alumnes, dels 120 que s’esperaven. Aquestes dades asseguren que el proper any hi haurà a l’IES PLF, 4 grups de 1r d’ESO.
El proper dia 14 d’abril es publicaran les puntuacions amb els barems, que dóna prioritats de matrícula segons unes condicions. Just l’endemà, dia 15 s’obre el període de reclamacions a la baramació i no serà fins el mes de juny que s’obrirà el període de matrícula als centres palafollencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics