URGENT

Espectacular victòria del prebenjamí A palafollenc a Tordera.

Compartiu aquesta història

Els de casa és van imposar contundentment als veïns de Tordera per 1 a 13, en un partit on el domini, com reflexa el marcador final, va ser aclaparador. La primera part ja va finalitzar en 0 a 5, i la segona va acabar en 0 a 8. El protagonista de la jornada va ser el jugador palafollenc Sergi que va marcar 7 dels 13 gols palafollencs. Gerard en va marcar 4 i Iker els últims 2 gols dels palafollencs.

L’altre equip de la categoria, el prebenjamí B també va guanyar a casa contra el Ter Brugent per 4 gols a 2, cosa que situa als palafollencs en 4a posició passant a la taula al Ter Brugent.

L’àrbitre del Benjamí palafollenc – Hostalric va evitar que el PLF guanyés a casa contra l’Hostalric. Finalment el Benjamí va sumar un punt després de l’empat a 3.

L’amateur A es va imposar per la mínima al Blanes, 1 a 0, i ja suma 75 punts a la taula. El B va caure al camp del Ronda per 2 a 1.
L’altre victòria sonada de la jornada la va protagonitzar el Cadet que jugava a casa contra el Canet. Els palafollencs es van desfer dels seus rivals amb un 4 a 0 i ja suma 23 punts a la taula.

En categoria Infantil, cap dels dos equips va guanyar els seus encontres. L’A va caure al camp del Vilassar per 2 a 1. El gols palafollenc va ser de d’Edu, que va unes setmanes militava al PLF B, l’equip que aquesta setmana va perdre 3 a 4 contra el Premià de Dalt. Tot i les derrotes els dos equips palafollencs continuen a la part tranquil·la de la taula.

El Juvenil A va guanyar en un partit fosc a casa contra el Rocafonda per 4 a 2.
La derrota més contundent la patit el Juvenil B, que tenia el partit més complicat de la jornada. Jugava al camp del 2n classificat, el Juventus de Mataró. El resultat marca quin ha estat la tònica del partit, que va acabar en 8 a 1. El PLF és cuer amb 3 punts.

La sorpresa l’hem de buscar al futbol Sala. El líder de la taula
El St. Lluís va caure aquesta setmana a la Garriga contra el Muebles xenxo, per 4 a 2. L’ensopegada del St. Lluís, ha donat aire a l’altre equip palafollenc, el Sta. Maria, que després de la seva victòria a casa contra el Masnou per 4 a 1, ha retallat distància amb el St. Lluís.

Ara el St. Lluís continua líder amb 49 punts, i segon el Sta Maria amb 47 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics