URGENT

L’ajuntament està redactant les bases del concurs dels nous pisos de Protecció oficial de venda.

Compartiu aquesta història

Ja fa mesos que han començat les obres de construcció de la promoció de 32 habitatges de protecció oficial en regim de compra al costat de la biblioteca de PLF, i que en un futur es veuran acompanyats per 38 pisos de lloguer.

Ara el departament jurídic del consistori està elaborant les bases que han de regir el concurs d’adjudicació d’aquests pisos. Un cop redactades les bases es faran públiques per tal que tothom que compleixi els requisits pugui presentar-se al sorteig públic que es farà dels pisos.
La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera explica a RP que el sorteig es podria fer fins i tot abans de l’estiu.

Aquests 32 nous pisos s’estan construint davant mateix de la biblioteca Enric Miralles de PLF, i tindran un cost d’entre 95 mil i 130 mil € aproximadament, depenent de la grandària del pis, d’entre 65 i 90 m2. Ho explica la mateixa regidora.

Ja fa uns mesos tothom que desitjava més informació sobre les promocions d’habitatge protegir, podia inscriure’s en un llistat no vinculant, per copsar l’interès de la població. En aquests mesos s’han apuntat més de 500 persones.

PLF disposa ja de tres promocions de pisos de protecció oficial, a la plaça de Can Comas, al Pla de la Sorra i a la plaça de Roig i Jalpí, que sumen més d’un centenar de vivendes protegides, a les que caldrà sumar aquestes 32 vivendes de compra, i les 38 de lloguer que es començaran a fer aviat, també al costat de la biblioteca. A banda d’aquestes vivendes, 70 en total, el consistori està estudiant la construcció de 36 pisos més en règim de lloguer a la zona de la Casa gran, al barri de St. Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics