URGENT

La biblioteca de PLF celebra el seu primer aniversari amb una ampliació com a repte de futur.

Compartiu aquesta història
A finals del mes de març del 2007 s’inaugurava, després d’anys d’una complicada construcció, la biblioteca pública Enric Miralles del nostre municipi.

Tot just un any després la biblioteca celebra el seu primer aniversari amb bons registres d’usuaris i amb una ampliació a l’horitzo.

L’ajuntament de PLF ha demanat ajudes a la Generalitat per tal de poder dur a terme una ampliació de l’espai interior destinat a llibres de l’equipament. En concret el consistori calcula que l’ampliació de la biblioteca costarà prop de 700 mil € i demana al govern una subvenció d’uns 451 mil € gràcies al Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat. Aquestes ajudes es demanen per a un periode de 5 anys, i l’Ajuntament demana aquesta ajuda per tal de tirar endavant aquesta ampliació de cara al 2012.

Dins aquests Pla Únic l’Ajuntament de PLF ha demanat pel quinquenni 2008-2012 un total de 8 actuacions, amb ordre de prioritat, en el que la biblioteca ocupa l’últim lloc, cosa que vol dir que es pretén fer l’actuació l’última

La biblioteca de PLF va ser visitada en els seus primers mesos de funcionament per un total de 19 mil persones, cosa que representa que cada hora han entrat a les instal.lacions més de 16 persones.
Entre Abril i desembre del 2007, s’han fet prop d’11 prèstecs de material , ja siguin llibres, revistes o altres documents, cosa que representa 50 prèstecs al dia en els primers mesos de funcionament de l’equipament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics