URGENT

La regidora de Malgrat Neus Serra substitueix a la ja senadora Montserrat Candini al CCM.

Compartiu aquesta història

La cap de CiU a l’Ajuntament de Malgrat, Neus Serra, ha estat escollida per substituir en el Consell Comarcal la regidora de Calella i actual senadora convergent Montserrat Candini. Candini ja va informar en el darrer ple del Consell la intenció de dimitir com a responsable de l’àrea de Serveis a les Persones. Aquest àmbit es va reestructurar després que CiU entrés en el govern comarcal juntament amb el PSC i ERC el 2007. Entre els reptes més importants que Serra haurà de desenvolupar des de l’àrea assignada al Consell Comarcal hi ha els ajuts de la llei de la dependència, la gestió dels ajuts per l’habitatge i l’impuls de les polítiques d’atenció social.

Neus Serra, de negre, en un ple de Malgrat. FOTO: Ràdio Palafolls

Neus Serra és advocada de professió i es va incorporar a l’organisme comarcal en aquest mandat.
Nascuda el 1965, el 2003 es va presentar com a cap d’una llista renovada de CiU a Malgrat de Mar. Un pacte amb el PSC i el PP va permetre la seva entrada en el govern municipal per dirigir les àrees de Turisme i Comerç, i Planejament Urbanístic i Territori.

En les passades eleccions municipals va tornar a ser cap de llista per la federació, on va revalidar els 3 regidors, que ara però són a l’oposició.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics