El ple de Malgrat té avui 17 punts a l’ordre del dia.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
El ple de Malgrat , que per segon mes consecutiu, ha canviat la data habitual de celebració, marcada el primer dijous de mes, tindrà avui un total de 17 punts a l’ordre del dia de la sessió ordinària d’aquests vespre.

Entre els punts més destacats de la sessió hi ha l’aprovació, si s’escau, del reglament de ha de vetllar per la participació ciutadana al Projecte d’Intervenció integral del barri del Castell, que en breu es començarà a executar. Un dels punts que pot causar més picabaralla pot ser la designació dels membres de l’Ajuntament que han de ser en la comissió de seguiment d’aquests projecte.

De nou la sessió de Malgrat tornarà a parlar del Consell Municipal de Turisme, que l’equip de govern malgratenc ja anunciat la seva dissolució. Avui es començarà a treballar per determinar la forma de prestació del servei de promoció turística, i comerç del municipi.

El ple d’avui també inclou mocions, en aquests cas dues presentades per Esquerra de Malgrat. La primera sobre Voluntaris per la Llengua, i la segona la demanda de la formació republicana de l’elaboració d’un catàleg de l’arbrat de Malgrat, per tal de preservar-lo i alhora crear un programa de sensibilització i educació.

El ple d’avui, en el que també es parlarà d’urbanisme i del Pla d’ordenació local i d’infraccions urbanístiques, acabarà amb precs i preguntes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics