URGENT

Els grups polítics de PLF creuen que cal més educació i campanyes de prevenció per evitar abandonaments d’animals.

Compartiu aquesta història
Ahir escoltàvem la reacció de l’Associació dels Amics dels Animals a les paraules de l’alcalde de PLF Valentí Agustí, que plantejava la recuperació del sacrifici d’animals quan les gosseres estiguessin al màxim, per tal d’estalviar costos.
Avui hem volgut conèixer l’opinió de les diferents forces polítiques del municipi sobre les paraules de l’Alcalde i del rescat del sacrifici com a mesura puntual de desaturació de les gosseres.

Xavier Dalmau de CiU considera que a banda de la polèmica del sacrifici cal preguntar-se si el servei que dóna el centre d’animals domèstics d’Argentona és el correcte o no. Dalmau recorda que tot plegat és un problema econòmic i que PLF destina 3000€ al mes a una empresa per cobrir les mancances de la gossera d’Argentona.

Per la seva banda Òscar Bermán del PP, assegura que les declaracions d’Agustí, són una barberitat i una irresponsabilitat. El popular assegura que l’ajuntament despilfarra els diners per algunes coses i es preocupa després pels costos de la gossera.

El líder d’Esquerra a PLF, Jordi Pedemonte, assegura que el sacrifici no és la solució, i creu que la possible solució radica en la conscienciació i la informació a la població, per eradicar els abandonaments.

Des similar opinió és Iniciativa del nostre municipi. El seu regidor Juan Andrés Osorio, creu que cal més consiènciació i que en cap cas es pot tornar a permetre el sacrifici d’animals per ser del tot irracional.

La crítica més contundent a les paraules d’Agustí, les ha recollit el nostre company a Calella, Emili Pacheco. El PACMA, el partit antitaurí i contra el maltractament dels animals ha qualificat d’immorals i inciviques les declaracions de l’alcalde de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics