URGENT

El regidor de mercats de Malgrat, Enric Viñolas, assegura que el mercat setmanal de Malgrat tindrà “petites modificacions” d’ubicació.

Compartiu aquesta història
Fa dies que la polèmica sobre la ubicació del mercat és present al municipi veí. El desacord entre veïns de l’actual zona del mercat, a l’av. Tarragona, prop del pavelló vell, els comerciants de la zona, els marxants i l’Ajuntament ha encetat una polèmica sobre si s’ha de canviar i a on ha d’anar el mercat setmanal de la població.

El regidor de mercats de Malgrat, Enric Viñolas, ha confirmat en declaracions a RP, que el mercat no seguirà a l’Av. Tarragona, per que així es va prometre en el seu dia als veïns, ja que era una ubicació provisional.

Els veïns de la zona reclamen a l’ajuntament que faci efectiu el canvi d’ubicació al que es va comprometre al seu dia. Demanen que el trasllat es faci urgentment per les molèsties que generen els marxants el dia del mercat. Per la seva banda els comerciants de la zona no volen que es traslladi a un altre indret, ja que es veuen beneficiats de l’afluència de gent dels dijous, mentre que els marxants estan satisfets amb la seva ubicació actual.
Tot i això Viñolas assegura que no es pot parlar de canvi d’ubicació, sinó de petita modificació de l’actual, una modificació, però, que s’està estudiant.

Una de les possibilitats que podria estudiar l’ajuntament és traslladar el mercat al voltant del parquing del camp de futbol, un aparcament que aquests dies s’està acondicionant amb grava, per deixar de ser de sorra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics