URGENT

La campanya Xipa’l i censa’l acaba amb 45 animals xipats.

Compartiu aquesta història
Dissabte es va acabar la campanya “xipa’l i censa’l”, destinada a xipar i censar els animals de companyia de PLF, per tal de complir amb la llei vigent.

L’entitat promotora de la campanya, l’Associació d’Amics dels animals de PLF, ha valorat com a èxit els 45 animals que s’han xipat durant els 4 dies que ha durat la campanya al nostre municipi.

D’aquests 45 animals, 41 han estat gossos i els 4 restants gats. Una de les causes de l’èxit de la campanya engegada fa 15 dies, és el preu competitiu del que s’han beneficiat aquests animals, ja que si normalment xipar l’animal costa uns 50 €, amb la campanya el cost era de 25. A més, les persones que han xipat el seu gos arran de la campanya, s’han estalviat anar a l’Ajuntament per tal de censar el seu animal, ja que es podia fer directament al centre veterinari i l’Associació ha donat a cada participant una placa identificativa de l’animals. Aquestes tres condicions són obligatòries per llei; tots els animals han d’estar xipats, censats i han de dur una placa identificativa.

La campanya, que es va tancar dissabte ha comptat amb el suport del centre veterinari de PLF, i la col.laboració econòmica del CCM i l’ajuntament de PLF.
Una campanya que ha coincidit en el temps amb les declaracions que l’alcalde de PLF feia la passada setmana al Punt i aquesta emissora en la que es mostrava partidari de recuperar el sacrifici dels animals en casos de col.lapse de les gosseres comarcals.Encara coejant aquelles declaracions, de fet hem escoltat declaracions en contra de les paraules d’Agustí. L’´´ultima un comunicat que ha fet arribar el PACMA a RP, en el que qualifica les paraules d’Agustí d’inhumanes i d’il.legals. A més recorden que Agustí, segons el comunicat, va desestimar declarar PLF poble antitaurí tot al.legant arguments pro taurins, segons el comunicat. El Pacma també demana a l’alcalde que deixi de malgastar diners públics en obres com la biblioteca o les papareres, i que defensi les diferents formes de vida al municipi de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics