URGENT

El portaveu d’Iniciativa Verds a PLF, Juan Andrés Osorio demà a l’Assumptes Interns.

Compartiu aquesta història
Apunt d’acabar la primera ronda amb tots els regidors de l’Ajuntament de PLF, el programa Assumptes Interns d’aquesta emissora entrevista demà al portaveu dels ecosocialistes al nostre municipi, Juan Andrés Osorio.

Iniciativa verds ha entrat en aquesta legislatura al consistori, en les primeres eleccions que es presenten des de la constitució de la secció local. Osorio, és doncs el primer regidor ecosocialista al consistori palafollenc, on es manté a l’oposició.

En els primers mesos de legislatura Osorio ha hagut d’escoltar retrets sobre el seu passat socialista en diferents plens. Demà li preguntarem sobre el seu passat a l’executiva local socialista i els motius que el van dur a deixar la llista del PSC i encapçalar la d’Iniciativa en les passades eleccions municipals.

En els últims plens Osorio s’ha mostrat descontent amb el temps que l’equip de govern dóna a l’oposició per preparar-se les sessions plenàries i s’ha mostrat molt crític amb assumptes com Inditex, que aquests dies recobra importància arrel de l’exhibició de la maqueta del projecte de l’empresa gallega a la sala de plens de l’Ajuntament de PLF.
L’entrevista amb Osorio, la 12a de la 1a temporada del programa la podreu escoltar demà dijous després de l’informatiu del migdia de la 1 i de les 3 de la tarda a RP, i serà la prèvia amb l’últim dels regidors del nostre consistori. La propera setmana entrevistarem l’alcalde de PLF Valentí Agustí, en la primera entrevista a RP després de les eleccions d’ara fa un any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics