URGENT

Divendres es presenten a PLF dues obres de l’escriptor local Lluís Hernández.

Compartiu aquesta història

Aquests any han vist la llum dues obres de l’escriptor i catedràtic afincat a PLF, Lluís Hernández Sonali. Dues obres que es presentaran divendres a la biblioteca del nostre municipi, per la proximitat de St. Jordi.La primera obra es titula “Descobrint a Mercè Rodoreda”, i surt a la venda enguany coincidint amb el centenari del naixement de la popular escriptora catalana. En aquests llibre Hernández descriu la vida de Rodoreda des de la seva vessant pública com també la privada. De Rodoreda Hernández en destaca la gelosia de la seva intimitat i el desconeixement que hi ha de la pròpia Mercè Rodoreda, ja que assegura que la pròpia escriptora s’amaga rera un pseudònim.

L’altre obra, que està publicada des del passat mes de febrer, és Certificat C99 Plus, amb la que Hernández va aconseguir el premi Folch i Torres, inclòs dins el certamen literari de la Nit de Sta. Llúcia, en l’edició de l’any passat. Hernández qualifica el llibre de ciència ficció i explica quin és la base argumental del llibre.

En la presentació de demà Hernández serà acompanyat per l’escriptor pinedenc Toni Sala, qui farà la presentació dels llibres de Sonali a la biblioteca Enric Miralles, a partir de les 8 del vespre.

Hernández és catedràtic de filologia catalana, i ha publicat des de novel.les amb PLF com contextualització geogràfica com ara “Potentíssima Dama Sicardis”, “Palativarius”, o El gòspel Viu a PLF i li passen coses…, així com altres novel·les com Laura i els Àngels, que va guanyar el premi Joaquim Ruyra l’any 2006. Però també ha editat treballs filològics sobre els verbs catalans i la seva conjugació.
Lluís Hernández és col·laborador habitual de diferents mitjans de comunicació com RP, la revista RiP, el diari Avui o altres emissores.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics