URGENT

Les dones amb risc de patir violència de gènere a Blanes tenen un servei de teleassistència.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes, a través de la policia local i dels serveis socials municipals, han introduït el servei de teleassistència com a protecció de les persones amb risc de patir violència de gènere.Amb la teleassistència, tan sols pitjant un botó es dóna l’alerta a la creu Roja, qui gestiona aquests servei i qui rep l’avís. La teleassistència, que ja s’utilitza en persones grans que viuen soles per estar comunicats en tot moment amb els centres d’assistència, es basa en la utilització de tecnologies de la comunicació telefònica mòbil i de telelocalització.
Ara també permetrà que les dones en risc de patir violència de gènere puguin posar-se en contacte amb un centre atès per personal específicament preparat per donar una resposta adequada a la crisi plantejada. El contacte pot establir-se en tot moment, ja que funciona 24 hores al dia els 365 dies de l’any i des de qualsevol lloc.

Diari de Girona / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics