URGENT

Jornada estranya al Futbol Sala aquests cap de setmana.

Compartiu aquesta història

Dels 4 primers classificats només juga el líder, el St Lluís, i ho fara al pavelló del Congost de Granollers demà dissabte a les 4.
El partit del segon classificat actualment, el Interesportiu Malgrat ha quedat suspés, com també el partit que havien de jugar el 3r a la taula, el Sta Maria amb el 4t l’Orrius.

El St Lluís viatjarà a Granollers conscient que comptant aquesta jornada, sols queden tres partits pel final de la lliga i que depenen d’ells mateixos per proclamar-se campió de la competició. Ara mateix és líder amb 4 punts sobre el segon classificat, el Malgrat i 5 sobre l’altre equip palafollenc, el Sta Maria, que és 3r a la classificació. Potser caldrà esperar a recuperar aquests partits supesos aquesta jornada per acabar d’esclarir el final de la lliga de futbol Sala.

A l’amateur A encara li queden 5 jornades per guanyar la competició que ha liderat quasí bé des del primer dia. Aquesta setmana juguen a casa contra el Maçanet. Els palafollencs són 1rs amb 75 punts, mentre que el Maçanet són 16s amb 15 punts, però l’amateur A arriba aquests partit després de rebre la primera derrota de la temporada la passada setmana.

El B juga al camp del Mataronesa, que és 3r amb 56 punts, entre que els de PLF són 10s amb 31 punts.

El Cadet palafollenc juga a casa contra el St Vicentí. Els cadets són 9s amb 23 i el St Vicentí té 43 punts i és 4t a la taula.

En la categoria Infantil, l’A pot aquesta jornada escalar posicions si guanya al La Salle Premià, al seu camp. Els premiarencs són 7s amb 33 punts, i el PLF en té 31 i està en una posició per sota. Ara són 8s a la general.
El B, 9a juga a casa de l’11è classificat, el Llavaneres, que té 4 punts menys que els palafollencs.

En la categoria Juvenil, l’A juga a casa contra el 3r classificat el Premià de Dalt, que arriba al partit amb 46 punts, 6 més que els pàlafollencs que són 5ens a la taula.

I en bàsquet, després de les victòries dels dos equips palafollencs de la passada setmana, els nois juguen a la pista del Lloret. Els selvatans són 7s amb 14 victòries i 10 derrotes, mentre que el PLF arribarà a Lloret com a 10s a la taula amb 12 victòries. Les noies, 6es amb 12 victòries i 9 derrotes buscaran un nou triomf a la pista de l’Escala. Les gironines són 4es amb sols 6 derrotes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics