URGENT

En els primers dies, ja s’han preinscrit 45 places de les 74 disponibles a la llar d’infants.

Compartiu aquesta història

Les preinscripcions van començar el passat dilluns i s’allargaran fins el dia 16. En aquestes primeres jornades de preinscripció ja han demanat plaça un total de 45 infants de les 74 places disponibles de cara al proper curs.

En concret la llar d’infants posa a disposició un total de 50 places per a infants de primer curs i 24 per alumnes de segon any. Aquests matí les preincipcions del 1r curs ja es situaven en 38, i 7 per a segon curs.

En total la llar d’infants disposarà el proper any del mateix nombre de places que en aquests curs, 130, repartides en dos centres; la pròpia llar, que es veurà ampliada abans de setembre, i l’annex que es va obrir en les antigues escoles fa dos cursos per tal d’ampliar de places i no deixar cap infant sense plaça.

Les preinscripcions de la llar d’infants cal formalitzar-les a l’Ajuntament de PLF, durant els matins. A la plana web de l’ajuntament es pot consultar la documentació que cal presentar a l’hora de preinscriure als alumnes de la llar d’infants pel proper any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics