URGENT

L’ajuntament de Malgrat de Mar protegirà les instal.lacions escolars del municipi.

Compartiu aquesta història

Aquests cap de setmana l’escola Fonlladosa de malgrat ha estrenat una barana de protecció que separa els alumnes i els pares del carrer. Ja fa uns mesos es va ampliar la vorera de davant del centre i ara el que s’ha fet és col·locar una barana de seguretat.
De fet l’escola Fonlladosa es troba al carrer del Carme, un dels més transitats del municipi, i amb aquesta actuació es pretén augmentar la seguretat dels escolars tal i com explica el regidor de mobilitat i governació de l’Ajuntament de Malgrat Valentín Rodríguez.

Segons Rodríguez, aquesta actuació s’emmarca dins el pla de seguretat local de Malgrat i si el resultat de la mesura és bo, s’ampliarà a la resta d’escoles de Malgrat.

Malgrat de Mar té actualment 5 escoles al municipi, 3 privades i 2 públiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics