L’ajuntament de Malgrat de Mar protegirà les instal.lacions escolars del municipi.

Aquests cap de setmana l’escola Fonlladosa de malgrat ha estrenat una barana de protecció que separa els alumnes i els pares del carrer. Ja fa uns mesos es va ampliar la vorera de davant del centre i ara el que s’ha fet és col·locar una barana de seguretat.
De fet l’escola Fonlladosa es troba al carrer del Carme, un dels més transitats del municipi, i amb aquesta actuació es pretén augmentar la seguretat dels escolars tal i com explica el regidor de mobilitat i governació de l’Ajuntament de Malgrat Valentín Rodríguez.

Segons Rodríguez, aquesta actuació s’emmarca dins el pla de seguretat local de Malgrat i si el resultat de la mesura és bo, s’ampliarà a la resta d’escoles de Malgrat.

Malgrat de Mar té actualment 5 escoles al municipi, 3 privades i 2 públiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics