URGENT

L’amateur B guanya i acaba la lliga en 9a posició.

Compartiu aquesta història

L’amateur B de PLF ha guanyat el seu partit al camp de l’Arenys de Munt, per 2 a 4. Els tres punts han fet que el PLF remunti una posició i que acabi la lliga com a 9e classificat amb 41 després de la derrota del Juvesport, que quedarà com a 10è amb 40.
L’amateur B ha guanyat 13 partits, n’ha empatat 5 i n’ha perdut 12.
Per la seva banda el cadet palafollenc també ha guanyat aquesta setmana a casa del Tiana per 3 a 4. Amb aquesta victòria els palafollencs escalen una posició i són 9s amb 30 punt, quan encara falta una jornada per disputar-se per acabar el campionat.
Els 2 equips palafollencs de la categoria infantil han jugat aquests cap de setmana un torneig a Tossa de Mar. L’infantil A ha guanyat aquests torneig i el B ha quedat com a 3r classificat, després de perdre 1 dels 2 partits disputats.
Enn la categoria Juvenil, els dos equips de casa han descansat i s’enfrontaran la propera setmana a l’últim partit de la temporada.

Per la seva banda el Prebenjamí B va jugar la cloenda a Vidreres, on va guanyar els dos partits; el primer contra el Ter Brugent, per 3 a 2, i el segon contra l’Anglès per 3 a 1.
El benjamí en canvi va caure a Arbúcies per 2 a 0.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics