El PP critica l’enquesta d’opinió de Ràdio Palafolls.

Divendres aquesta emissora feia públic a través dels serveis informatius de l’emissora i de la seva plana web els resultats del primer estudi d’opinió realitzat al nostre municipi en referència a la gestió de l’actual govern.
Segons aquesta enquesta el 38.1% dels enquestats consideraven que la feina fet per l’equip de govern actual, PSC i CIU, era bona, davant del 14.3% que consideraven la feina feta com a dolenta. Un percentatge similar considerava la tasca realitzada des del consistori com a regular, mentre que un 33.3% dels enquestats no saben o no contesten.
Aquesta enquesta, encarregada a l’empresa Infortècnica, especialitzada en estudis d’opinió i d’audiència d’emissores de ràdio i televisió, ha estat durament criticada pel portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán en el seu bloc personal.
Berman qualifica l’enquesta de populista i increïble. El lider popular considera que l’emissora ha seguit les pautes que, segons ell, li són marcades pels polítics governants.
El mateix Berman assegura que sumant els percentatges no dóna el 100% d’enquestats, i considera que les 400 trucades realitzades per fer l’enquesta no són suficients per copsar l’opinió de les 5000 persones del nostre municipi que segons el líder dels populars palafollencs són majors d’edat.
Bermán espera que les enquestes que van valorar positivament la gestió del govern, no fossin sols a persones amb carnet de CiU o del PSC, i aprofita per criticar la informació que té el poble des que governa el pacte sociovergent davant el percentatge de persones que no saben o no contesten.
Al final de l’escrit el portaveu dels populars palafollencs acusa de falta de credibilitat del cap d’informatius d’aquesta emissora, Marc Ferri, tal i com ja va fer el mateix Bermán, tot just fa un any, amb la publicació de l’enquesta d’intenció de vot de les passades eleccions municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics