URGENT

Les preinscripcions de la llar d’infants acaben amb 91 demandes per a les 74 places ofertades.

Compartiu aquesta història

Divendres va finalitzar el procés de preinscripcions per el curs vinent de la llar d’infants pública del municipi. En total s’han presentat 91 sol·licituds entre els dos cursos que ofereix el centre educatiu. La primera previsió de places contemplava un total de 74 places a ofertar de cara el proper curs.
Per al curs de P1, en el que s’ofertaven 50 places per a nous alumnes, s’han presentat un total de 71 sol·licituds, un 42% més de places que les previstes. En el segon curs, per a alumnes de dos anys, s’han presentat 20 demandes d’un total de 24 places disponibles.

De totes maneres ara cal esperar la baremació de cada aspirant per saber si tots els infants preincrits compleixen els requisits marcats per poder entrar a la llar d’infants. Un dels punts més importants és que l’infant sigui empadronat al municipi, que enguany equival a 80 punts a la baremació.

Les puntuacions d’aquesta baremació es donaran a conèixer el proper dia 22 de maig, a partir del qual començarà el període de reclamacions fins el dia 27 de maig. No serà fins el dia 30 que es penjaran les llistes definitives i a partir del 9 de juny començaran les matrícules pel proper curs a la llar d’infants.

Si ens fixem a les dades de la preinscripció de l’any passat, la demanda per a primer curs ha pujat considerablement. L’any passat s’ofertaven 52 places de primer curs i es van preinscriure 54 nens i nenes, mentre que pel segon curs es van presentar 31 sol·licituds quan de fet no hi havia places disponibles per al segon curs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics