URGENT

Els espectadors d’un programa de TV trien Lloret de Mar com el poble més lleig de Catalunya.

Compartiu aquesta història

El programa la Via Lactea, de 8tv, ha triat a través dels vots dels espectadors el poble més lleig de Catalunya. Segons els resultats la població més lletja de Catalunya és Lloret de Mar, que ha guanyat just per davant de Cerdanyola del Vallès.

El resultat de la votació ha causat preocupació, pel que es podria considerar un perjudici en una vila gelosa de la seva imatge -una imatge que es projecta a tot el món, que aconsegueix portar a Lloret cap a un milió de turistes l’any i que és el principal actiu econòmic del municipi. Tan és així que l’alcalde del municipi Xavier Crespo va concedir una entrevista telefònica al controvertit programa per replicar i intentar convèncer els catalans que Lloret és un lloc curós, cuidat i amb encants potser no prou coneguts.

La controvertida votació no ha deixat indiferent ningú a Lloret. El regidor d’Esquerra Eduard Coloma ha assegurat que espera que això no sigui una operació de venjança de Grup Godó, propietària de 8tv, per haver perdut el concurs de l’adjudicació del casino de la població en el que participava en una de les ofertes. El gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, declina parlar-ne al Diari de Girona en considerar que només suposaria més publicitat per a un programa “sensacionalista, quan a Lloret hi ha moltes iniciatives positives”.
L’equip de govern de Lloret, assegura que presenten no és el Lloret dels que viuen a la població tot l’any, i iniciatives així tampoc no ajuden a millorar la imatge.

L’equip de La via làctia reconeix que l’allau de crítiques rebudes per e-mail és considerable, i que no entenen la reacció de Lloret perquè altres municipis s’ho han pres a la broma.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics