URGENT

La policia local de Malgrat ha realitzat en 4 mesos prop del 80% dels controls d’alcoholèmia de tot l’any passat.

Compartiu aquesta història

En els primers mesos del 2008 i fins el 10 de maig el cos local de la policia local de Malgrat ja ha realitzat l’equivalent al 79.3% del total de controls d’alcoholemia que va fer en tot l’any passat.

De gener a maig, els agents locals han fet 1649 controls d’alcoholèmia, uns 400 menys que en tot l’any 2007, quan van fer-ne 2077. El regidor de mobilitat i governació de Malgrat, Valentín Rodríguez explica l’augment tan significatiu és fruit del desig de la refgidoria de prevenir accidents de trànsit.

Una de les tendències que s’evidencien a partir dels controls d’aquests any, és la baixada de controls que han donat positiu al municipi. Si l’any 2007, el percentatge de proves positives es situava en un 11%, en els 1649 controls realitzats, han donat positiu un total de 104 conductors, el que representa un 6.3% . La tendència doncs evidencia una baixada considerable del nombre d’alcoholèmies detectades en els controls policials. Un dels factors que podrien comportar aquesta disminució de positius, és que la policia local de Malgrat realitza molts més controls que l’any passat, en indrets diferents als de les zones d’oci i també durant tota la setmana.

De tota manera Rodríguez demana prudència, ja que aquestes dades són relatives els primers mesos de l’any i cal esperar a les dades definitives, incloses les de l’estiu.

El cos de seguretat local presentarà a finals d’aquests mes les memòries de l’any 2007, amb el recull de les principals informacions relatives a les actuacions de la policia Local de Malgrat, que actualment compta amb 43 agents i que aquests any s’ampliarà amb 5 noves places.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics